Условия на томболата 1000лв кеш

Всеки отбор излезнал под 45 мин от която и да е мисия на Dharma Escape Room има шанс да спечели 1000 лв след приключването на зимния ескейп сезон (11.11.2018- 31.05.2019) томболата ще се тегли на живо в ФБ в страницата ни.

КАКВО Е ЕСКЕЙП РУУМ

Escape стаите са едно от малкото места, където една група хора може да прави нещо забавно заедно, без това да става през смартфон или браузер. Основно, клиентите на този вид забавление са млади и образовани хора, на възраст между 20 и 45 години. Това са тези, които обичат новите предизвикателства, търсачите, любителите на силни усещания. Ескейп стаите за тях са още една възможност да изпитат нещо истинско.

Чрез изследване на пространството, откриване на указания, проследяване на следи и решаване на пъзели и загадки, те се опитват да намерят изход от стаята в рамките на ограничен период от време. Идеята се корени в различни игрови жанрове, като ловни пъзели, тематични игри и ролеви игри на живо.

През 2010-те този вид игри стават популярни в Щатите, Азия, Европа, Австралия. През 2015 г. гр. София постепенно се превръща в един от световните центрове с множество високо-технологични и оригинални ескейп стаи. В началото на 2016 г., в България вече функционират над 80 стаи на загадките, 64 от които в столицата. В края на 2015 г. в света има над 2800 escape стаи, а в САЩ се излъчва телевизионно риалити предаване, което проследява събитията в стая със загадки. Форматът събира почти 400 хиляди зрители пред телевизорите. Този тип забавление продължава да набира популярност и става все по-модерен поради факта, че съдържа едновременно интелектуален и приключенски елемент.

А сега игрите набират популярност и в Пловдив един от най-магнетичните градове, вече са създадени над 10 стай и продължават да нарастват.

Изживейте незабравими моменти и избягайте от скучното ежедневие.